Over ons

Sinds begin 2018 is Ten Doesschate & Hermans Advocaten in Rotterdam gevestigd.

Ingrid Hermans

Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Als hands on bedrijfsjurist en General Counsel bij o.a. Achmea en Baker Tilly heeft zij de juridische aspecten en impact van alle facetten van een operationele organisatie leren kennen.

Het schrijven en beoordelen van contracten is een van haar expertises. Naast haar generalistische ervaring beschikt zij over specifieke kennis het gebied van ondernemingsrecht, gezondheidsrecht en (financiƫle) toezichtwetgeving. Daarnaast is zij bestuurslid van Pensioenfonds Vervoer. Dit alles maakt haar tot een competente en waardevolle partner voor haar cliƫnten.

Ingrid is lid van de Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht en de Vereniging Privacy Recht.

Inger Peters

Inger is haar loopbaan in 1997 gestart als advocaat in Rotterdam. Vervolgens heeft zij ervaring opgedaan in het bedrijfsleven als (interim) Legal Counsel en Legal Director. Zij heeft hierbij kennis opgedaan in een breed scala aan branches waaronder zakelijke dienstverlening, vervoer en biotechnologie.

Naast de algemene ondernemingsrechtelijke praktijk heeft zij zich bekwaamd op het gebied van aansprakelijkheidsrecht, aanbestedingsrecht en privacywetgeving. 

Inger is ingeschreven als CIPP/E in het register van de International Association of Privacy Professionals (IAPP).


Ten Doesschate & Hermans Advocaten beschikt over een groot netwerk zodat u in alle gevallen goed bediend kunt worden.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten zijn de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
Ingrid Hermans: 1. Algemene praktijk, Burgerlijk recht, 2. Verzekeringsrecht (pensioen)
Op grond van deze registratie is de advocaat verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.